Kan man som privatperson anlita dig?

Javisst. Jag erbjuder hembesök, konsultation och vissa undersökningar i hemmiljö kring hälsa och graviditet. Jag erbjuder även kurser och rådgivning i amning. Jag är även sexolog och erbjuder konsultation om sexuell hälsa. Kontakta mig för mer information och en kostnadsfri offert.

Bemanning barnmorska

Att hyra en barnmorska på timbasis är ett kostnadseffektivt sätt att hantera bemanningen vid semester, föräldraledighet, sjukfrånvaro och andra toppar i belastningen. 

På timbasis kan du betala för en barnmorska vid behov och får därmed en bättre kontroll och översikt över din personalkostnad. Det ger också verksamheten större flexibilitet kring den dyrbara kostnaden det är att rekrytera personal permanent. Att rekrytera rätt personal är annars en mycket kostsam process där du har mycket att förlora om du väljer fel. Det kan också fungera som en utmärkt metod att pröva om en person funkar och uppfyller arbetsplatsens behov för mer permanenta uppdrag. 

Vilka kan anlita dig?

Sjukhus, vårdcentraler, mindre kliniker och ungdomsmottagningar är mina vanligaste kunder. 

Varför ska man anlita dig?

Till skillnad från stora mer ansiktslösa bemanningsföretag erbjuder Vidstiges vård och rådgivning dig en mer personlig service där du mer noggrant och flexibelt kan komma överens om tidsplanering och uppgifter för ett uppdrag. Här kan du på sidan läsa i lugn och ro och bilda dig en uppfattning om vem det är du hyr in till din verksamhet. Jag har många års erfarenhet inom sjukvården och som barnmorska och anpassar mig lätt tack vare min vana inom bemanning till nya uppdrag och utmaningar.


Det här verkar intressant, hur gör jag?

Kontakta mig via epost så bestämmer vi vidare hur du vill gå tillväga i nästa steg. Då kan vi också diskutera ev frågor som du har.

Volontär Afrika